Степень Бакалавра в Академии Кулинарного Мастерства

Степень Бакалавра Кулинарного Мастерства присваивается по окончании 3-го года обучения . Основной акцент здесь делается на совершенствовании уже приобретенных профессиональных навыков в кулинарии, а также в бизнесе и управлении. Особое внимание уделяется разработке новых продуктов и молекулярной кухне, работе с клиентами, управлению командой, ресурсному планированию и управлению. Засчет этого у студентов формируется прочная база для прохождения стажировок и последующего трудоустройства.

Admission Requirement:

  • B.H.M.S. Higher Diploma or equivalent
  • IELTS 6.0 or equivalent

    ФевральАвгуст

    BA Degree Culinary Arts

    The third and final year, leading to a Bachelor’s Degree in Culinary Arts, builds on the students’ existing culinary competencies and experiences to deepen and hone practical, leadership and business skills. Highlights of this third year programme include inter-disciplinary management of food service operations, including customer service, resource planning and management. New product development, molecular cuisine, technology applications and managing teams in the kitchen labs provide additional capstone learning in a variety of skill areas before students’ progress to their final industry training and job placement.